Wie zijn de coaches?

De coaches en trainers van De Vitaalcoaches zijn allemaal ondernemer en werken binnen één of meerdere pijlers van vitaliteit. Met het huidige coachbestand kunnen we jouw bedrijf en medewerkers ondersteunen op het gebied van vitaliteit in het algemeen, voeding, beweging, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling.

Maak kennis met de mensen en bedrijven achter De Vitaalcoaches en bezoek hun persoonlijke pagina’s of klik door naar de bedrijven achter de coaches. 

" Vitaliteit gaat over motivatie, veerkracht en energie "

Sabine Thissen

Vitaliteitscoach / Gewichtsconsulente

Gewichtsconsulent, Vitaliteitscoach en hardlooptrainer. Sabine helpt mensen hun levensstijl en voedingspatronen te verbeteren. 

Ze doet dit door verschillende vormen van coaching en workshops aan te bieden met haar bedrijf Dailylicious FoodcoachSinds 2019 is zij ook de initiatiefnemer van  De Vitaalcoaches.

Meer weten over Sabine Thissen? Klik dan hier.

Lisa Heimgartner - coach

Lisa Heimgartner

Yogadocent/
loopbaancoach
mindfullnesstrainer

Lisa’s expertise is vitaliteit vormgeven in personeelsbeleid en ze heeft haar eigen coachingspraktijk Maak werk van wie je bent.

Daarnaast staat Lisa voor ontspanning. Met haar yogastudio ilove2yoga geeft ze niet alleen yogalessen, maar ook workshops en mindfulness trainingen.

 

Meer weten over Lisa Heimgartner? Klik dan hier

Tonnie Floor - Woest

Tonnie Floor

Trainer

Als eigenaar van, en trainer bij, WOEST Training in Lunteren krijgt Tonnie mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk. Bootcamp, personal training, small-group trainingen en Crosstraining zijn zijn specialiteiten

Meer weten over Tonnie Floor? Klik dan hier

Hilde Brouwer

Hilde Brouwer

Stress- &Burnoutcoach

Hilde Brouwer is coach en helpt je als je last hebt van stress. Met haar bedrijf Summit Coaching helpt ze mensen om stressvolle situaties te begrijpen en de impact hiervan te verkleinen. 

Meer weten over Hilde Brouwer? Klik dan hier

“Als werkgever ben je in de gelegenheid om een medewerker die overspannen raakt, of tegen een burn-out aan zit, te helpen.

In de praktijk blijkt het lastig om de signalen tijdig te herkennen, de medewerker heeft zelf vaak niet goed in de gaten wat er aan de hand is. Laat staan dat jij daar als collega of werkgever een goede inschatting van kunt maken!
Hilde Brouwer
Hilde Brouwer