Tonnie Floor

Tonnie Floor
Woest Logo
Woest Training

Trainer en eigenaar van WOEST Training.

 

Bij Tonnie is het sporten altijd iets vanzelfsprekends geweest. Hij heeft jarenlang in het eerste van V.v. Lunteren gevoetbald en heeft zowel de opleidingen CIOS als de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond. Als voormalig gymdocent, teamleider sportcoaches en trainer van een aantal recreatieve sportgroepen, ontstond de wens om zelf een sportschool te starten. Tonnie wil zoveel mogelijk mensen laten inzien hoe leuk én effectief sporten kan zijn. Samen met zijn partner Anne heeft hij in 2018 Woest Training opgericht.

 

Tonnie brengt mensen bij Woest Training in beweging, letterlijk en figuurlijk. Een fit lijf zorgt ervoor dat je je fysiek en mentaal sterker voelt. Daarom bieden ze gevarieerde trainingen aan die mensen op alle fronten fitter maken. Daarnaast vinden ze het heel belangrijk dat sporten geen moeten is, maar dat je daar plezier in hebt. Ze trainen daarom in kleine groepen, zodat je al snel iedereen kent en je je op je gemak voelt.

Bij WOEST vinden ze het ook geweldig om met ondernemers te werken. Omdat juist zij zoveel voordelen kunnen ervaren van een fit lijf. Meer energie, meer focus, een beter humeur en beter slapen. Zo ben je scherp tijdens het werk en heb je energie over als je ‘s avonds weer thuis bent.

 

 

Expertises:

Bewegen, trainen, bootcamp, crosstraining, personal training, groepstrainingen, bedrijfstraining, fitte ondernemer

 

Nieuwsgierig naar Woest Training?