Sabine Thissen

vitaliteitscoach Sabine Thissen
Dailylicious Foodcoach logo
Sabine Thissen Foodcoach

Gewichtsconsulente en Vitaliteitscoach bij Dailylicious Foodcoach.

Gewichtsconsulent, Vitaliteitscoach en hardlooptrainer. Sabine helpt mensen hun levensstijl en voedingspatronen te verbeteren . Ondernemer en eigenaar van Dailylicious Foodcoach en sinds 2019 ook van De Vitaalcoaches.

Na jarenlang in een drukke, uitdagende functie bij een groot commercieel bedrijf gewerkt te hebben besloot Sabine om het roer om te gooien. Ondanks het plezier in haar werk was ze op zoek naar een andere balans, meer tijd voor haar passies voeding en sport. Ze begrijpt de uitdaging van het vinden van een gezonde leefstijl met een drukke baan, deadlines en verantwoordelijkheden in werk en privé.

Met Dailylicious Foodcoach geeft ze workshops en 1-1 coaching over diverse onderwerpen rondom voeding. Naast kennis over wat gezonde voeding nu eigenlijk is, speelt gedrag rondom voeding een hele belangrijke rol in het veranderingsproces richting een gezonde voedingsstijl. Of je nu wat kilo’s af wil vallen, meer energie wil hebben of je wil verbeteren op sportgebied, voeding is de sleutel.

Als Vitaliteitscoach gaat ze op zoek naar de motivatie, veerkracht en energie van personen en organisaties. Het stellen van doelen in je leven, maar ook de moeite doen om die te halen. De persoonlijke kracht om met de dagelijkse ups en downs om te gaan. Een vitaal persoon heeft dus de kracht, wil en het vermogen om op een positieve manier zijn leven in te richten. Hierbij kijken we naar aspecten als voeding, beweging en slaap, maar ook naar de regie die iemand op zijn/haar leven heeft. Hierbij is de werkomgeving erg belangrijk. Deze draagt bij aan de zingeving en het gevoel van authenticiteit van een persoon. Daarnaast is het ook een sociale omgeving waarin iemand veel energie kan verkrijgen of verliezen.

“Ik vind het fijn om fit en energiek te zijn, me mentaal sterk te voelen en tegenslagen goed te kunnen verwerken. Ik help mensen graag in hun zoektocht naar die ideale balans”

Expertises:

gezonde voeding, gezonde leefstijl, vitaliteit, sport en voeding, afvallen, emotie-eten, eetgedrag, energiebronnen en energielekken.

Nieuwsgierig naar Dailylicious Foodcoach?