Lisa Heimgartner

Lisa Heimgartner
Ilove2yoga logo
Lisa Heimgartner
maak werk van wie je bent logo

Coach en yogadocent

 

Lisa’s expertise is vitaliteit vormgeven in personeelsbeleid. Ze is jarenlang bij diverse bedrijven werkzaam geweest als allround personeeelsadviseur en heeft haar eigen coachingspraktijk “Maak werk van wie je bent.”

Lisa ondersteunt bedrijven die vitaliteit meer aandacht willen geven in hun personeelsbeleid. Dat begint al aan de voorkant bij het wervingsproces, maar bijvoorbeeld ook bij een goed preventief verzuimbeleid en als vast aandachtspunt bij functionerings- en verzuimgesprekken. Zij ondersteunt leidinggevenden hierin door middel van adviesgesprekken.

Vitaliteit op de werkvloer bereik je ook door medewerkers in te zetten op hun kracht. Lisa neemt medewerkers individueel en in groepsverband mee in bewustwording van hun kwaliteiten en de vertaling hiervan naar het werk.

“Het beste tot je recht komen lukt wanneer je vrij bent van stress, jezelf accepteert en leeft met aandacht, dan kun je pas echt werk maken van wie je bent”

Een andere passie van Lisa is yoga. Naast Maak werk van wie je bent heeft zij haar eigen yogastudio ilove2yoga in Barneveld. Door middel van het geven van yoga en mindfulnesstraining aan de medewerker vermindert de werkstress en leert men bewust ontspannen.

Expertises:

Personeelsbeleid, verzuimbeleid, kwaliteiten, ontspanning, aandacht, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, yoga.

Nieuwsgierig naar "maak werk van wie je bent"?

Nieuwsgierig naar "ilove2yoga"?