Hoe werkt het ?

Vier verschillende specialisten. Eén doel. Namelijk een vitale onderneming. Jouw bedrijf waar we – met elkaar – mensen met meer plezier & energie en minder verzuim laten werken. 

Elke Vitaalcoach runt zijn/haar eigen bedrijf. Stuk voor stuk brengt ieder dus een berg aan expertise én praktijkervaring mee. Door krachten te bundelen en meerdere dimensies van vitalisering samen te brengen, ontstaat één krachtige partij. Dit betekent tegelijkertijd één aanspreekpunt voor het ontwikkelen van een maatwerkvitaliteitsplan. Dus korte lijntjes en snel kunnen schakelen. Wel zo gemakkelijk!

En of er nu behoefte is aan een compleet vitaliteitsplan of slechts ondersteuning bij een enkel onderdeel, zoals een training, een mindfulness-sessie of ‘n andere activiteit, maakt niet uit. Alles kan én alles mag. De Vitaalcoaches staan te popelen om aan de slag te gaan.

  • Interessante lezingen en presentaties (met actuele thema’s) voor groepen over diverse onderwerpen
  • Intensieve bewustwordingsworkshops waarbij de medewerker in een informele setting en kleine groep direct en actief aan de slag gaat met persoonlijke vitaliteitsdoelen
  • Laagdrempelige inloopspreekuren voor medewerkers om allerlei vragen te stellen en persoonlijke kennismaking (ook aanmelding individuele programma’s bij de verschillende coaches is mogelijk)
  • Uitbouwen & organiseren van een professionele vitaliteitsmark of speciale ‘vitale middag’ bij jou in huis
  • Voor activiteiten als yoga, bootcamp en hardlopen organiseren wij effectieve groepstrainingen (10x). Denk aan het trainen voor een lokaal evenement bijvoorbeeld. Samen op weg naar een mooi doel!

Wil je meer weten?

Kennismaken en een kop koffie zijn altijd gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak en kom langs, of nodig ons bij jouw op kantoor uit. 

“Bewegen maakt je hoofd leeg en je lichaam sterk.”

Voldoende bewegen maakt je mentaal en fysiek sterker. Door alles te geven tijdens een training stel je je kwetsbaar op en wordt je weerbaarder. Doe je dit in teamverband dan leer je om elkaar te steunen en te respecteren. Dit zie je terug op de werkvloer!
Tonnie Floor - Woest
Tonnie Floor