Hilde Brouwer

Hilde Brouwer Stress-coach
Summit Coaching Logo
Hilde Brouwer Summit Coaching

Personal coach bij stress of andere verstorende situaties

 

 

Geboren en getogen in het Noorden van Nederland geeft Hilde een nuchtere en realistische kijk op leven en werken. Zo is ook haar visie over coaching en omgaan met mensen. Als mens ben is ze enthousiast, zit ze vol energie, benadert ze het leven met humor en blijft ze met beide benen op de grond staan.

Hilde heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot leidinggevende rollen. Als adolescent op scouting, daarna in de culturele sector en als kers op de taart ruim tien jaar in de commerciële sector. Door deze commerciële ervaring weet ze wat het is om te werken in een omgeving die zich voornamelijk laat leiden door targets.

Na een aantal koersbepalende levenservaringen werd het duidelijk dat ze het voortaan anders wilde, ze miste de menselijke kant in haar werk. Na een aantal coaching studies gevolgd te hebben, is ze in gestart met Summit Coaching.

Mensen kunnen vast lopen in iets waar ze eerder nooit last van hadden. Hebben in de afgelopen jaren iets meegemaakt dat impact heeft gehad. Of hebben behoefte om het roer om te gooien, maar weten niet welke kant op. Situaties als deze kunnen je gedurende langere tijd bezighouden en geven je misschien wel het gevoel dat je vastloopt. Dat gevoel kan versterkt worden doordat emoties en verstand niet meer met elkaar rijmen, waardoor onbalans ontstaat.

Dergelijke omstandigheden kunnen stressklachten veroorzaken. Het negeren van stress-signalen kan verstrekkende gevolgen hebben en leiden tot een burn-out. Summit Coaching is specialist op gebied van stress, overspanning, burn-out én bore-out, en biedt persoonlijke begeleiding

 “Wat ik een cadeau vind in mijn werk, is dat ik met mensen kan werken en het verschil met ze mag meemaken”

Ook als werkgever of leidinggevende ben je bij Summit Coaching aan het goede adres wanneer je een medewerker die overspannen raakt, of tegen een burn-out aan zit, wil kunnen helpen. In de praktijk blijkt het lastig om de signalen tijdig te herkennen, de medewerker heeft zelf vaak niet goed in de gaten wat er aan de hand is. Laat staan dat jij daar als collega of werkgever een goede inschatting van kunt maken. Hilde helpt je deze signalen te herkennen en hier actie op te ondernemen.

Expertises:

Stressreductie, patronen herkennen, inzicht

Nieuwsgierig naar Summit Coaching?